Sări la conţinut

Ca suffit !

24 ianuarie 2012

Ilarie se trezi de dimineaţă, foarte de dimineaţă. Ceva la marginea conştiinţei pulsa ameninţător. Un zgomot puternic îl puse pe fugă. În timp ce se târa spre closet îl ajunse din urma mirosul pestilenţial de cufureală. Frigul domnea în casa lui Ilarie şi de aceea e scuzabil faptul că deşi cu premeditare îşi slăbise şnurul de la pantaloni se aşezase relaxat pe budă cu ziarul în mână uitase pasămite de chiloţi. Ce-i drept încă nu îşi revenise de la petrecerea din ajun.

O umbră ciudată se profilă pe perete. Pe Ilarie îl apucă sughiţul de emoţie. Zdupăieli înfundate şi în faţa ochilor îi apăru Lenka. Chelneriţa de la bomba unde avusese loc petrecerea. Şi cuvântul dihanie era palid pentru a o descrie. Delirul unui drogat. Laţele lungi şi cârlionţate. Botul violaceu şi faţa parcă desprinsă din paginile unui dermatolog îţi dădeau halucinaţii. Vertitabilă balerină de cârnăţărie. Arăta ca un purcel învăţat să mergă pe labele din spate.

–          Hâc ! apucă să mai zică Ilarie. Doamne ! am promis că o tai şi o dau la raţe dacă o fac iar lată cu vreo mutantă de asta.

Se şi văzu trecând la acţiune. Topor sau ghilotină, era dilema. Ghilotina ar fi înnobilat actul. Nici măcăr Robespierre n-a cârtit. Mergea ca teleghidat către eşafod. Picioarele îi erau de ceară şi totuşi începu să urce scara în duruit ameninţător de tobe…

Şi cum delira el aşa se trezi brusc. Se şterse de transpiraţia firească după un asemenea vis cumplit şi dădu să se rostogolească din pat. Ceva monstrous, fetid şi sforăitor îi bloca drumul….

Reclame
One Comment leave one →
  1. bazz_bazz permalink
    24 aprilie 2012 2:24 pm

    :)))))))))))))))))))) „balerina de carnatarie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: